Vulkaan reizen : Verenigde Staten - Reizen

Met een selectie uit het aanbod van meer dan 50 reisorganisaties geeft Vulkanisme.nl je het grootste overzicht aan reizen, vakanties en accomodaties nabij een vulkaan of geiser. Je vindt het snelst een reis die bij je past, door in het menu aan de linkerkant het aanbod te doorzoeken van de landen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

perfect match costa rica florida

perfect match costa rica florida
Costa Rica is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Deze schitterende reis voert langs regenwouden, vulkanen en nevelwouden en laat u een verscheidenheid aan dieren zien. Na deze weldaad aan natuur vliegt u naar Miami voor een ontspannen verblijf in deze bruisende stad.

meer informatie over deze reis


washington oregon

washington oregon
De staten Washington & Oregon zijn wellicht minder bekend, maar bieden een enorme variatie aan landschappen. Van woestijnen tot vruchtbare valleien, van vulkanen tot regenwouden en natuurlijk een langgerekte kustlijn. Voor afwisseling zorgen de steden Seattle, met trendy cafťs en winkeltjes, en Portland, de hoofdstad van Oregon. Geniet van een reis door twee van de minst ontdekte staten van het land!

meer informatie over deze reis


cowboys, indians national parks

cowboys, indians national parks
Een mooie autoreis door wellicht een minder bekend, maar zeker niet minder interessant stukje Amerika. Historie, erfgoed en ook indrukwekkende natuur zoals de Badlands. De reis start in Boise, Idaho. U bezoekt onder meer het Custer State Park en ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. U gaat naar de beroemde geisers en modderpoelen in het Yellowstone National Park en het Glacier National Park. Geschiedenisles krijgt u onder andere in Cody,

meer informatie over deze reis


bouwstenen rockies

bouwstenen rockies
Deze 15-daagse autoreis door de Rocky Mountains gaat door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale parken. U bezoekt onder meer het Custer State Park en ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. U gaat naar de beroemde geiser en modderpoelen in Yellowstone. Via Denver en Moab rijdt u terug naar Salt Lake City.

meer informatie over deze reis