Vulkaan reizen : Verenigde Staten - Reizen

Met een selectie uit het aanbod van meer dan 50 reisorganisaties geeft Vulkanisme.nl je het grootste overzicht aan reizen, vakanties en accomodaties nabij een vulkaan of geiser. Je vindt het snelst een reis die bij je past, door in het menu aan de linkerkant het aanbod te doorzoeken van de landen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

perfect match costa rica florida

perfect match costa rica florida
Costa Rica is een geweldige bestemming voor natuurliefhebbers. Deze schitterende reis voert langs regenwouden, vulkanen en nevelwouden en laat u een verscheidenheid aan dieren zien. Na deze weldaad aan natuur vliegt u naar Miami voor een ontspannen verblijf in deze bruisende stad.

meer informatie over deze reis


groepsrondreis yellowstone nationale parken in west amerika

groepsrondreis yellowstone nationale parken in west amerika
De perfecte reis voor natuurliefhebbers, maar ook voor mensen die eerder West-Amerika zijn geweest en nog meer natuur-hoogtepunten van dit prachtige land willen zien! In Oregon, het decor van†Wie is de Mol 2017,†bezoeken we het schitterende Crater Lake National Park, het langste duingebied van de Verenigde Staten en we verblijven in de groene stad Portland, mede bekend om zijn vele microbrouwerijen. Vlakbij de grens met Canada maken we kennis met het verbluffende landschap en wildleven in het Glacier National Park. Twee volgende hoogtepunten zijn het beroemde Yellowstone National Park met zijn vele geisers, kuddes bizons en prachtig gekleurde bassins en de fotogenieke pieken van Grand Teton. Tenslotte staan de natuurwonderen Arches National Park, Bryce Canyon en Monument Valley op het programma.
U verblijft in comfortabele hotels en reist in een eigen FOX groep met Nederlandssprekende reisleiding.
  • Groepsreis

meer informatie over deze reis

Boek via Fox Vakanties


washington oregon

washington oregon
De staten Washington & Oregon zijn wellicht minder bekend, maar bieden een enorme variatie aan landschappen. Van woestijnen tot vruchtbare valleien, van vulkanen tot regenwouden en natuurlijk een langgerekte kustlijn. Voor afwisseling zorgen de steden Seattle, met trendy cafťs en winkeltjes, en Portland, de hoofdstad van Oregon. Geniet van een reis door twee van de minst ontdekte staten van het land!

meer informatie over deze reis


cowboys, indians national parks

cowboys, indians national parks
Een mooie autoreis door wellicht een minder bekend, maar zeker niet minder interessant stukje Amerika. Historie, erfgoed en ook indrukwekkende natuur zoals de Badlands. De reis start in Boise, Idaho. U bezoekt onder meer het Custer State Park en ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. U gaat naar de beroemde geisers en modderpoelen in het Yellowstone National Park en het Glacier National Park. Geschiedenisles krijgt u onder andere in Cody,

meer informatie over deze reis


bouwstenen rockies

bouwstenen rockies
Deze 15-daagse autoreis door de Rocky Mountains gaat door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale parken. U bezoekt onder meer het Custer State Park en ziet voormalige presidenten, uitgehouwen in steen, bij Mount Rushmore. U gaat naar de beroemde geiser en modderpoelen in Yellowstone. Via Denver en Moab rijdt u terug naar Salt Lake City.

meer informatie over deze reis