Vulkaan reizen : El Salvador - Reizen

Met een selectie uit het aanbod van meer dan 50 reisorganisaties geeft Vulkanisme.nl je het grootste overzicht aan reizen, vakanties en accomodaties nabij een vulkaan of geiser. Je vindt het snelst een reis die bij je past, door in het menu aan de linkerkant het aanbod te doorzoeken van de landen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

groepsreis nicaragua, el salvador, honduras en guatemala

groepsreis nicaragua, el salvador, honduras en guatemala
Beleef de geheel eigen sfeer van Midden-Amerika en ga mee op deze rondreis van Nicaragua naar Guatemala. Van mooie natuurgebieden, actieve vulkanen en tropische stranden tot koloniale steden en indianencultuur. Dit alles omringd door vrolijke muziek en een zeer gastvrije bevolking. Waarom dit prachtige gebied nog relatief weinig bezocht wordt, is ons een raadsel!

meer informatie over deze reis

Boek via Koningaap


groepsrondreis magische momenten in midden amerika

groepsrondreis magische momenten in midden amerika
Tijdens deze prachtige rondreis door Midden-Amerika bezoeken we Costa Rica, Nicaragua en El Salvador. Deze reis is een mix van natuur, cultuur en ontspanning.†We beginnen†in het groene Costa Rica, waar we vlakbij de indrukwekkende Arenal vulkaan verblijven. Daarnaast brengt Costa Rica ons overweldigend groene natuur en fauna variŽrend van kleine kikkertjes tot kaaimannen en apen.
In Nicaragua†bezoeken we onder meer†de prachtige koloniale steden Granada en Leůn, die toch allebei heel verschillend van elkaar zijn, en na een bezoek aan het pittoreske koloniale plaatsje Suchitoto sluit u uw vakantie af in een heerlijk strandhotel aan de Costa del Sol in El Salvador. †Bekijk hier het uitgebreide programma.
Comfortabele hotels op uitstekende locatiesWe hebben een aantal sfeervolle hotels en lodges geselecteerd. Zo verblijven we†in Sarapiqui midden in de jungle, waarbij u in slaap valt met de geluiden van de jungle op de achtergrond. Onze hotels passen ťcht†bij de bestemming, zo verblijven we†in steden zoals Granada en Leůn vooral in typisch koloniale gebouwen. Zo leert u de bestemming echt kennen!†Bekijk hier de complete selectie van hotels.
De schoonheid van Midden-AmerikaWij nemen u mee naar de mooiste plekjes van Midden-Amerika, zo bezoeken wij de†weelderige jungles in Costa Rica, de vulkanen van Nicaragua en Costa Rica en de†indrukwekkende koloniale steden verspreid over de verschillende landen. Ook brengen wij een bezoek aan de prachtige Savegre-vallei in Costa Rica, ťťn van de beste plekken om de quetzal, de heilige vogel van de Maya's, te bekijken.†Bekijk hier alles wat inclusief is.
Deskundige†ANVR-gediplomeerde reisleidingOnze Nederlandssprekende reisleiders kennen de bestemming op hun duimpje. Zij weten de mooiste plekjes te vinden en laten ze graag zien. Heeft u een vraag voor onze reisleiders?†Stel uw vraag op het reisleider forum.
  • Groepsreis

meer informatie over deze reis

Boek via Fox Vakanties