Vulkaan reizen : Costa Rica - Reizen

Met een selectie uit het aanbod van meer dan 50 reisorganisaties geeft Vulkanisme.nl je het grootste overzicht aan reizen, vakanties en accomodaties nabij een vulkaan of geiser. Je vindt het snelst een reis die bij je past, door in het menu aan de linkerkant het aanbod te doorzoeken van de landen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

1 - 10 11 - 20 21 - 28 

mundo verde

mundo verde
Deze reis voert door de overweldigende natuur van drie landen oftewel 'El Mundo Verde'. Magnifieke landschappen van vulkanen, bergen, meren en tropische stranden. Tijdens deze 15-daagse reis doet u Costa Rica, Nicaragua & Panama aan! U ziet het beste van de drie verschillende werelden. De natuurpracht in Costa Rica, de romantische en koloniale stad Granada, maar ook het authentieke binnenland van Nicaragua. Last but not least, in Panama een paar heerlijke dagen aan het Caraïbische strand op Bocas del Toro en uiteraard verblijft u in Panama City waar een vaart door het wereldberoemde kanaal niet ontbreekt.

meer informatie over deze reis


off the beaten track costa rica

off the beaten track costa rica
Het echte Costa Rica beleven en niet voor de geijkte routes kiezen? Houdt u van avontuur, natuur en lokale plaatsjes? Dan is "Off the Beaten Track" ideaal. Deze reis kenmerkt zich door unieke karakteristiek accommodaties midden in de natuur gelegen. Via Sarapiquí met haar grote biodiversiteit reist u, gedeeltelijk off road, naar het noordelijk gelegen Boca Tapada. Langs de Arenal vulkaan, de lange palmstranden aan de westkust en het in een dal gelegen, nog vrijwel onbekende, dorpje Bajos del Toro komt deze geweldige route ten einde in San José.

meer informatie over deze reis


impressions of costa rica

impressions of costa rica
Deze autoreis geeft u een mooie introductie tot de "rijke kust", oftewel Costa Rica. Van de Caraïbische kust, via het regenwoud en de Arenal vulkaan naar het nevelwoud van Monteverde. Wandelen, raften of één van de vele andere activiteiten ondernemen om te genieten van de enorme diversiteit in flora en fauna! Apen, bontgekleurde vogels en luiaards zijn diersoorten die u zeker tegen zult komen. Wilt u wat langer genieten van al het moois in Costa Rica? Deze reis is perfect te combineren met een kort arrangement naar de nationale parken van Tortuguero of Manuel Antonio.

meer informatie over deze reis


rondreis costa rica palmstrand, vulkanen en boomkikkers

rondreis costa rica palmstrand, vulkanen en boomkikkers
Een klein land, maar zo afwisselend: prachtige stranden, dichte regenwouden en actieve vulkanen. Een overvloed aan flora en fauna tijdens de rondreis Costa Rica: felgekleurde kikkers, kaaimannen, koraal, kolibries en koddige neusbeertjes. Costa Rica wordt vaak de ?Tuin van Centraal-Amerika? genoemd en dat is zeer terecht. Houd je van ongerepte natuur dan is het ontspannen Costa Rica het land van je dromen!

meer informatie over deze reis

Boek via Koningaap


rondreis costa rica panama

rondreis costa rica panama
- Caribische stranden: prachtige eilandengroepen in Panama en Costa Rica's kustlijn
- Sarapiquí, geschikt voor avonturiers (wildwaterraften) en rustzoekers (per vlot de rivier afdrijven)
- Bewonder de iconische Arenal-vulkaan
- Bezoek het nevelwoud van Monteverde, een mystiek bos dat veel vogelleven verbergt
- Keuze uit een uitgebreide selectie van strandplaatsen en -hotels
  • Hotel
  • Privéreizen

meer informatie over deze reis

Boek via NRV


rondreis costa rica nicaragua

rondreis costa rica nicaragua
- Mysterieuze nevelwoud van Monteverde
- Rincón de la Vieja, thuisbasis van vulkanische geologische wonderen en ongerepte tropische bossen
- Verken de kleurrijke en levendige stad Granada
- Leer meer over de turbulente geschiedenis van Nicaragua in León
- Relax, surf en snorkel bij de strandplaats Tamarindo
  • Hotel
  • Privéreizen

meer informatie over deze reis

Boek via NRV


costa rica compleet

costa rica compleet
- Keuze uit verschillende autotypes
- Schildpadden in Tortuguero Nationaal Park
- Warmwaterbronnen met uitzicht op de Arenal-vulkaan
- Vogels en orchideeën van het Monteverde nevelwoud
- Diverse mogelijkheden om uw reis te verlengen en/of te upgraden
  • Hotel
  • Privéreizen

meer informatie over deze reis

Boek via NRV


rondreis costa rica hoogtepunten

rondreis costa rica hoogtepunten
Tijdens deze rondreis door Costa Rica word je overweldigd door de prachtige natuur. Wildstromende rivieren, paradijselijke stranden, vulkanen en regenwouden waar je apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen en tropische vogels kunt zien. Op de Caribische stranden van Costa Rica kun je zeeschildpadden hun eieren zien leggen. De afsluiting aan het strand van Playa Carillo, maakt deze Costa Rica rondreis compleet.

meer informatie over deze reis

Boek via Sawadee


familiereis costa rica

familiereis costa rica
Tijdens deze familiereis door Costa Rica ontdek je de overweldigende en afwisselende natuur. Tochten door het tropische regenwoud laten je zoeken naar apen, neusbeertjes en luiaards. Je wandelt langs borrelende kraters en dampende bronnen en kunt heerlijk in bronnen badderen met uitzicht op de Arenal Vulkaan. Waaghalzen mogen de spannende canopytour niet missen. Hangend in een trapeze glijd je via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en voel je je als Tarzan of Jane! Ter afsluiting van deze avontuurlijk reis door Costa Rica kun je aan het strand heerlijk zonnen en zwemmen, of leren surfen!
  • Familiereizen

meer informatie over deze reis

Boek via Sawadee


rondreis costa rica met kinderen

rondreis costa rica met kinderen
Vanaf november 2017 vliegt KLM rechtstreeks op Costa Rica en wij bieden je natuurlijk graag de gelegenheid hiervan gebruik te maken! Bij deze reis zit er dan ook een comfortabele, non-stop vlucht met KLM naar San José inbegrepen.
Deze bijzondere rondreis laat ons de veelzijdigheid zien van Costa Rica. We bezoeken tropische regen- en nevelwouden met hun uitbundige flora en fauna. Sta versteld van de kleuren van een toekan of de schutkleuren van een kaaiman. En schrik niet als je oog in oog komt te staan met een brulaap! Ook de imposante vulkanen van Costa Rica laten tijdens deze rondreis hun indruk na.  Bekijk het dagprogrammaComfortabel vervoer en hotelsWe reizen met comfortabele middelgrote bussen met airconditioning en verblijven in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. Veel van onze lodges hebben een zwembad, zodat we na een actieve dag ook nog lekker even kunnen zwemmen! Bekijk de hotel selectieAantal excursies inclusiefTijdens de reis staan een aantal leuke activiteiten op het programma. Zo krijgen we een boogie-board les en roetsjen we van de spectaculaire jungle-glijbaan! Daarnaast zijn de entreegelden van het nationale park Manuel Antonio inclusief. Bekijk wat inclusief isRespect voor het milieuOm de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben wij samen met onze lokale partner een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat je in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje wordt bij aankomst gratis overhandigd. Bekijk het milieubeleid van FOX
Onze Nederlandssprekende reisleiders staan voor u klaarOnze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Costa Rica en maken er een onvergetelijke reis van. Neem nou reisleider Liesbet, zij zegt: "Costa Rica heeft echt alles in zich wat u van een tropische bestemming mag verwachten. Veel natuur, lekker eten, goede accomodaties en leuke activiteiten zoals rafting en paardrijden. Kortom een Pura Vida bestemming om heen te gaan!" Wist je dat je nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Costa Rica?  Probeer het eens en stel je vraag op het reisleider forum
  • Groepsreis

meer informatie over deze reis

Boek via Fox Vakanties


 

1 - 10 11 - 20 21 - 28