Vulkaan reizen : Antarctica - Reizen

Met een selectie uit het aanbod van meer dan 50 reisorganisaties geeft Vulkanisme.nl je het grootste overzicht aan reizen, vakanties en accomodaties nabij een vulkaan of geiser. Je vindt het snelst een reis die bij je past, door in het menu aan de linkerkant het aanbod te doorzoeken van de landen waar je voorkeur naar uitgaat.

 

hurtigruten expeditie ontdek patagoniŽ en antarctica

hurtigruten expeditie ontdek patagoniŽ en antarctica
Uw expeditie start in de grenzeloze natuur van Vuurland met actieve vulkanen, diepblauwe lagunes en imposante gletsjers. Ervaar het beste van PatagoniŽ en laat u betoveren door de wilde Chileense fjorden en het mythische Kaap Hoorn. Op Antarctica komt u vlakbij de pinguÔns kunt u de enorme ijsbergen bijna aanraken.
Na een hotelovernachting in Santiago de Chile, vliegt u naar Punta Arenas voor inscheping aan boord van MS Midnatsol, uw expeditie schip . Dan begint de reis naar het zuiden, door de Chileense fjorden met steile bergwanden, levendige groene valleien en gletsjers als een spectaculaire achtergrond.
Aanbieding: Boek voor of op 31 juli en u krijgt gratis:
Vlucht Amsterdam - Santiago de Chili v.v. (per KLM of Air France)(de inbegrepen vlucht is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven indien deze niet meer beschikbaar zijn zullen wij contact met u opnemen)
Hotelovernachting Santiago de Chili met ontbijt
Transfers van/naar luchthaven Santiago de Chili

meer informatie over deze reis

Boek via BBI Travel