Tijdschriften

Op vulkanisme.nl is veel informatie te vinden over vulkanen en meer algemeen over vulkanisme. Maar misschien wil jij wel regelmatig een tijdschrift op de deurmat ontvangen en zo op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de aarde. Deze pagina geeft een overzicht van de tijdschiften die interessant kunnen zijn als je meer wilt weten over de werking van de aarde.

Bergen magazine Bergen magazine

Prijs: € 22,00 voor 4 nummers

Bergen Magazine richt zich op wandeltochten van alle moeilijkheidsniveaus (van korte dagtochtjes tot huttentochten), de cultuur en natuur en bezienswaardigheden. Bergen Magazine staat bekend om zijn inspirerende reportages, schitterende foto’s, meeslepende verhalen, verrassende invalshoeken en veel praktische informatie; ook over vulkanen. Dit blad staat helemaal in het teken van het pure berggevoel. Het tijdschrift verschijnt 4 maal per jaar, is ongeveer 68 pagina’s dik en mooi vormgegeven op hoogwaardig drukwerk.

Dit tijdschrift bestellen...


National Geographic National Geographic

Prijs: € 59,40 voor 10 nummers

National Geographic Magazine is een tijdschrift met allerlei interessante weetjes en boeiende artikelen en behandelt zeer uiteenlopende onderwerpen met prachtige foto’s. National Geographic Magazine is een van de meest succesvolle tijdschriften ter wereld en wordt in meer dan 30 talen uitgegeven. Het nederlandstalige maandblad National Geographic Magazine verschijnt 12 keer per jaar.

Dit tijdschrift bestellen...


National Geographic Traveler magazine National Geographic Traveler magazine

Prijs: € 23,80 voor 4 nummers

National Geographic Traveler neemt jou als lezer mee naar de mooiste plekken ter wereld. Het tijdschrift doet op boeiende wijze verslag van exotische wereldreizen, bijzondere stedentrips en avonturen naar onontdekte bestemmingen. De verhalen zijn voorzien van praktische informatie, nuttige tips en overzichtelijke kaarten. Dit blad staat bekend om de fascinerende reisreportages en topfotografie. National Geographic Traveler verschijnt 4 keer per jaar.

Dit tijdschrift bestellen...


Quest Quest

Prijs: € 59,40 voor 12 nummers

In het Quest tijdschrift leest u interessante artikelen en onderzoeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Quest geeft antwoorden op fascinerende en alledaagse vragen over geschiedenis, sport, reizen, techniek, multimedia, wetenschap, natuur, psychologie en vele andere onderwerpen. Kennis en vermaak worden bijeen gebracht. Het nederlandstalige maandblad Quest verschijnt 12 keer per jaar.

Dit tijdschrift bestellen...


Natuurwetenschap & Techniek magazine Natuurwetenschap & Techniek magazine

Prijs: € 29,80 voor 4 nummers

Het NWT tijdschrift houdt je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, theorieën en ontdekkingen op het gebied van Natuurwetenschap en Techniek. Geen oppervlakkige weetjes, maar informatie waar je echt iets aan hebt. De laatste ontwikkelingen en onderzoeken op het gebied van bètawetenschappen en techniek worden in dit tijdschrift op een boeiende en leesbare manier geschreven zonder dat daarbij de de benodigde diepgang verloren gaat. Het maandblad Natuurwetenschap & Techniek magazine verschijnt 12 keer per jaar.

Dit tijdschrift bestellen...


Archeologie magazine Archeologie magazine

Prijs: € 37,56 voor 6 nummers

Archeologie Magazine richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in archeologie, cultuur en geschiedenis. Van de prehistorie, via de klassieke oudheid, de Middeleeuwen en de Renaissance tot het recente verleden. Aan de orde komen de beschavingen, de bouwwerken en de mensen. Archeologie Magazine bevat veel foto's en illustraties. Archeologie Magazine verschijnt 6 keer per jaar.

Dit tijdschrift bestellen...