Vulkaan games

Tijd voor ontspanning is ook erg belangrijk. Tussen het lezen van de artikelen door, kun je even een vulkaangame spelen.

Vulkaan golf: sla het ei in de krater van de vulkaan Vulkaan golf

Vulkaan golf is een leuke game, waarbij je met een knuppel een ei in de krater van een vulkaan moet slaan. Je gebruikt alleen de spatiebalk om de eieren in de richting van de vulkaankrater te slaan.

Speel de ‘vulkaan golf’ game...


Vulkaanbommen: schiet de vulkaanbommen uit de lucht, voordat deze het nabijgelegend dorp verwoesten Vulkaanbommen schieten

Aan de voet van deze vulkaan wonen veel mensen. De vulkaan staat nu op uitbarsten en spuit vulkaanbommen uit de krater. Het is jou taak om de bewoners van het dorp zo lang als mogelijk te beschermen tegen de inslag van deze vulkaanbommen. Je voorkomt de inslag van een vulkaanbom, door met de muis op de vulkaanbommen te richten en erop te klikken.

Speel de ‘vulkaanbommen schieten’ game...


Lava jungle run: ren door het parcours heen en probeer de lavastroom voor te blijven Lava jungle run

Het doel van dit spel is het parcours zo snel af te leggen, dat je de lavastroom die je achtervolgt voor blijft. Om de parcours succesvol af te leggen moet je gebruik maken van drie personages, namelijk een poema, aap en muis.

Speel de ‘lava jungle run’ game...